30 september 2012
16:30

Kareby IS

Referat: SK Höjden - Kareby

En träningsmatch som visade att vi har långt kvar till toppform slutade med en 1-6 förlust. Båda lagen hade dock fler lägen och lägg därtill att vi hade hela 3 stolpskott och en situation där de längre fram i säsongen är mål fyra gånger om så kunde siffrorna ha sett lite annorlunda ut. Men 1-6 som sagt.

Inledningsvis, och om man ska vara helt ärlig hela första halvlek, gör vi ingen bra match. Samtidgt så kan man inte kräva en 100 % insats i flera av spelarnas första match för säsongen och precis som dagen innan var det många spelare som aldrig spelat match ihop tidigare.

De sista 20 minutrarna av matchen spelar vi betydligt bättre och får dels bättre och längre anfall samtidigt som vi försvarar oss mer samlat och därigenom återerövrar bollen snabbare. Dessa ses som det mest positiva med matchen.

Alla kan bättre och det är bara att köra på nu i fortsättningen så får vi bättre resultat i cupen.